Välkommen till LivsStrömmen, bästa återförsäljare!

LivsStrömmen är ett litet förlag som sedan år 2007 ger ut böcker inom det breda området livskunskap och självkännedom. Under de första åren av verksamheten handlade det främst om publikationer inom områdena drömkunskap och Mayakalendern. Men under år 2013 anslöt ett nytt, livfullt litet tillflöde, i form av nordisk mytologi – med fokus på det Gudinnliga.

Från hösten 2014 har dock flödet i LivsStrömmen varit mycket stillsamt, ja under en period t o m helt stillastående. Detta på grund av att programmeringen i mitt personliga livs-dataspel föreskrev att jag skulle skaffa mig värdefulla erfarenheter i form av cancersjukdom. Men där fanns tydligen också inprogrammerat 1 st. mirakel, vilket innebar att jag fick den stora gåvan att överleva och kunna "börja ett nytt liv". Så sedan våren 2016 är jag tillbaka i redaktörsstolen, i en liten – men mycket lagom – omfattning.

Vill ni beställa hem LivsStrömmens böcker till er butik, så görs det smidigast via Bokinfo.
Men det går också att beställa direkt från mig, via e-post.

Beställning via vanligt brev går också bra, till adressen:

Livsströmmen
Torrböle 11
914 90 NORDMALING

Vill ni ha kontakt per telefon, så är numret 070 - 377 40 56. Numret delas mellan firman och mig privat, men det är inte alltid så lätt att få svar, eftersom jag såsom gårdsägare, självhushållare och livsnjutare behöver anpassa mina olika arbetsuppgifter både till Moder Jords och min egen dagsform. 

Vanligtvis kan jag skicka beställda böcker inom ett par arbetsdagar efter att jag bekräftat beställningen. Under odlingssäsongen (här = maj - oktober) och perioder med stor orderingång kan leveranstiderna ibland bli lite längre.

Leverans sker via Postnord, med 1:a-klass-brev, eller paket av överenskommen typ. Betalning sker mot faktura, vilken jag skickar per e-post efter nästkommande månadsskifte.

I LivsStrömmens produktblad finns mer information om våra böcker och villkor. Hör av er per mejl, så skickar jag gärna ett sådant!

Min målsättning är att ha en personlig och följsam kontakt med er återförsäljare, samt att leverera produkter som är av god klass, både vad gäller läsvärde, grafisk utformning och teknisk kvalitet.

Ni är varmt välkomna att kontakta mig för att framföra ytterligare frågor eller önskemål!


Karin Forsberg 
Allt-i-allo i 
LivsStrömmen


Tillbaka Hem

© Karin Forsberg 2019-2021