Varmt välkommen till

– det lilla förlaget med de livgivande böckerna

 

Nu låter jag LivsStrömmen flöda riktigt lugnt ett tag...

Efter den intensiva forsränning jag tagit mig igenom de senaste åren – framför allt i den egna livsutbildningen – är det nu välbehövligt att få kajka omkring i Edans lugnvatten några månader, att kunna få ta igen mig och hämta ny kraft.

Så vem vet...kanske kan förläggare Forsberg t o m ta sig några sköna stunder i hängmattan i sommar, i sällskap med några av förlagets böcker, bara som "vanlig bokläsare". För det ger ju en helt annan upplevelse, än att läsa med redaktörs-ögon.

I så fall kommer jag nog gärna att börja med Lena Westrins Drömsagor. En underbart avkopplande liten bok, med fantasifullt illustrerade sagor. Mycket läsvärd för alla oss barn som har några decennier på nacken. Men lämplig också för våra barn och barnbarn. För Lenas sagor är lättlästa och roliga, men om man så vill, även en flerbottnad skattkista för värdefull livsvisdom, via drömkunskapens symbolnycklar.

Självklart står också Sofia Axelssons böcker högt upp på listan över efterlängtad läsning. Även Nordiska Gudinnor och Vilda Runor bjuder på fantasieggande sagor, som redaktörn själv är så förtjust i. Och de här två fina boksystrarna ger också på andra sätt mycken användbar visdom från de ur-nordiska källorna. Inte minst via de många inspirerande övningarna, som säkert ska kunna locka även mig ur hängmattan emellanåt, och ut till Moderns vilda famn, för att lära känna både Henne och mig själv bättre.

Även om jag nu siktar på att flitigt nöta både vedklyv och grävgrep, hängmatta och vandringsstav under min ledighet, så kan ni som vanligt bekvämt beställa LivsStrömmens böcker via webben, exempelvis hos Adlibris och Bokus. Det går också bra att bege sig till sin egen fysiska favoritbokhandel och be dem ta hem de böcker ni vill köpa.

Så vill jag nu önska er alla en riktigt härlig vår och sommar – något vi verkligen behöver extra mycket i år, efter Kung Bores ovanligt rejäla och långvariga besök. Och om det emellanåt eventuellt skulle röra lite på sig i LivsStrömmen, så får ni först och bäst kännedom om det via vår Facebooksida.

Barfota-Karin i LivsStrömmen


Tillbaka Hem