Välkommen till

– det lilla förlaget med de livgivande böckerna

 

Kära kunder!

På grund av min sjukdom så har LivsStrömmen varit så gott som stillastående sedan våren 2015, men sedan en tid tillbaka har det nu börjat röra lite på sig igen.

Heart Dreaming Publishing , med redaktör Magnus Pamp, har sedan förra hösten övertagit ansvaret för Louise Minerva-Li's böcker. Och även om jag verkligen saknar bok-samarbetet med Louise, så känner jag mig också mycket nöjd med att hennes värdefulla livskunskapsböcker nu ges möjlighet till en bättre och mer offensiv spridning till alla intresserade. Louise's böcker kan ni beställa direkt hos Magnus, hos webb-bokhandeln eller i er egen lokala favoritbokhandel.

Sofia Axelsson's bok Nordiska Gudinnor – VarDags magi för dagens kvinnor kan nu också köpas som vanligt igen, via webben eller i din närmaste bokhandel. Boken har nu funnits på marknaden i snart fyra år, men intresset för den är inte avtagande, utan snarare tvärtom. För dessa stabila, tidlösa visdomar är så användbara och välgörande för oss idag, som en balansering av den höga intensiteten och snabba utvecklingen i våra liv.

På mitt arbetsbord ligger nu också Sofia's nästa bok: Vilda Runor - magiska tecken i VarDagen. Arbetet med den hann komma rätt långt innan jag fick min oväntade långsemester förra året. Och min målsättning är att denna inspirerande uppföljare ska droppa in i den svenska bokfloden innan vi gått halva varvet runt till vårens dagjämning. Och om allt flyter på som allra bäst i LivsStrömmen, så kanske den rentav kan komma att lysa upp vår tillvaro redan kring vintersolståndet.

Så vill jag avslutningsvis ge ett stort och varmt tack till alla er som stöttat mig under min sjukdomstid!
För er som vill veta mer om vad som varit finns en liten sammanfattning här.

Med varma hälsningar från Barfota-Karin
i LivsStrömmen


Vill ni använda material och bilder från vår sida, så hör av er och fråga först!