Varmt välkommen till

– det lilla förlaget med de livgivande böckerna

 

Så är den nu äntligen här – Sofia Karin Axelssons andra härliga bok:
Vilda Runor – magiska tecken i VarDagen

Processen från de första ursprungstexterna våren 2013, fram till tryckfärdigt manus hösten 2017, har tagit oväntat lång tid. Mängder av oväntade händelser har inträffat längs vägen, ända in i det sista, vilket med tiden har fått redaktör Forsberg att alltmer börja förstå vilka enastående kraftfulla redskap runorna är! För oavsett vad redaktör och författare har tänkt sig och bestämt, så har ändå runorna i många fall visat och lett oss andra vägar. Men när jag nu ser tillbaka på allt som skett, och på den fina bok jag har i min hand, så inser jag att allt har varit så väldigt mycket meningen och blivit till det bästa.

Efter en mycket intensiv och glädjande julrusch-vecka i LivsStrömmen så tar jag nu välbehövligt ledigt resten av året, från redaktörsstolen, lagerjobbet, distributions- och marknadsavdelningen.... :) Det innebär att även alla bokhandlare blir utan förlagets böcker, tills jag återupptar firmajobbet igen, vilket blir den 2 januari.

Jag vill ge ett varmt tack till alla er som "kastat er över" Vilda Runor och beställt den, hos mig och olika återförsäljare. Det har varit mycket roligt att få dras med av ett sådant starkt och livgivande flöde,just under den allra mörkaste tiden på året! Ett stort tack också till Sofia, som ju är självaste Urmodern till denna fina bok. Och sist, men inte minst: Tack till runorna själva, som styrt och ställt på olika sätt så att allt har blivit "som det stod skrivet".

Så vill jag gratulera oss alla till det glädjande faktum att vi nu ännu en gång har påbörjat ett nytt varv i Årshjulet. Nu dröjer det inte länge tills vi kan börja njuta av vårvinterns varma och livgivande strålar, längs den fortsatta vägen mot Vårdagjämningens balanspunkt.

Med önskan om att ni alla får en riktigt fin och trivsam Jul, och en bra övergång till det Nya Gregorianska Året!

Barfota-Karin i LivsStrömmen


Tillbaka Hem