Välkommen till LivsStrömmen, bästa återförsäljare!

LivsStrömmen är ett litet förlag som ger ut böcker inom det breda området livskunskap och självkännedom.
Under de första sju åren av vår verksamhet gav vi främst ut olika publikationer inom drömkunskap och Mayakalendern, men under år 2013 anslöt ett nytt, livfullt litet tillflöde, i form av nordisk mytologi – med fokus på det Gudinnliga.

De senaste 3 åren har dock flödet i LivsStrömmen varit mycket stillsamt, ja under en period t o m så gott som helt stillastående. Detta på grund av att programmeringen i mitt personliga livsdataspel föreskrev att jag skulle skaffa mig värdefulla erfarenheter, i form av cancersjukdom och dess behandling. Men i programmeringen fanns tydligen också minst ett styck mirakel inlagt, vilket innebar att jag fick den stora glädjen att kunna "börja ett nytt liv". Så sedan våren 2016 är jag nu tillbaka i redaktörsstolen, i en liten – men mycket lagom – omfattning.

Vill ni beställa våra böcker, så görs det smidigast via Bokinfo.

Men det går också att beställa direkt från oss, via e-post.

Beställning via vanligt brev går också bra, till:

Livsströmmen
Torrböle 11
914 90 NORDMALING

Och vill ni ha kontakt per telefon, så är numret 010 - 402 88 22.
Men det är inte alltid någon svarar där, eftersom LivsStrömmen bara utgörs av undertecknad. Och såsom gårdsägare, självhushållare och livsnjutare behöver jag anpassa mitt arbetsschema både till min egen och Moder Jords rytm och dagsform.

För det mesta kan jag skicka era beställda böcker inom 2 arbetsdagar efter att jag fått beställningen. Under semestertider och perioder med stor orderingång blir leveranstiden dock lite längre.

Leverans sker via Postnord, med 1:a-klass-brev eller Postnord Parcel.
Betalning sker mot faktura, vilken jag skickar per e-post, om ni inte har angett annat önskemål.

I LivsStrömmens produktblad finns mer information om våra böcker och villkor. Hör av er per mejl, så skickar jag gärna ett sådant.

Min målsättning är att ha en personlig och följsam kontakt med er återförsäljare, samt att leverera produkter som är av god kvalitet, både vad gäller läsvärde, grafisk utformning och finish på tryck och bindning.

Ni är varmt välkomna att kontakta mig för att framföra frågor eller önskemål!

Karin Forsberg
Allt-i-allo i
LivsStrömmen

Tillbaka Hem